Powerslim

 

 

Video met uitleg over het Power Slim systeem

 

 

 

 

Wat is Power Slim?


Power Slim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een gecertificeerde Power Slim voedingscoach. In onze salon is dat Susan Janssen.
Het programma heeft 3 fasen met 6 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je je streefgewicht en leer je hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven.
De speciale samenstelling van de Power Slim producten zorgt ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat de spiermassa beschermd wordt. Behoud van de spiermassa zorgt voor een mooier silhouet maar houdt ook je stofwisseling op peil!

Klik hier voor de officiële website van Power Slim


Hoe werkt Power Slim?


Power Slim betekent niet minder eten, maar ànders eten.
Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs.

 

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis.
De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.


Fase 1:  afvallen


In de eerste fase neem je 4 tot 6 producten van Power Slim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. Hiervan krijg je een duidelijke fase kaart mee.
In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt.


Fase 2:  bereik je streefgewicht


In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Je leert wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn .


Fase 3: voorkomen jojo effect


Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt blijf je onder begeleiding. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen.
Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor minimaal een jaar onder begeleiding.  Zo helpen we je terugvallen te voorkomen.

Begeleiding


Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het Power Slim afslankprogramma. Voordat je kunt beginnen, heb je eerst een vrijblijvend intakegesprek met Susan Janssen, gecertificeerd  Power Slim voedingscoach.
Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan en van je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht krijg je  een advies.
 Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult  voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en wordt je vetpercentage en spiermassa gemeten.  Deze consulten zijn gratis je betaalt alleen voor de afgenomen producten.
Power Slim voedingscoaches hebben de Power Slim Academy gevolgd en geven professionele begeleiding. Na het volgen van de opleiding zijn zij Power Slim gecertificeerd voedingscoach.

 

 

Behandelplan