Kapsalons

Kapsalon Gennep
Kapsalon Gennep
Kapsalon Gennep
Kapsalon Gennep
Kapsalon Gennep
Kapsalon Gennep
Kapsalon Gennep
Kapsalon Gennep
Kapsalon Nieuw-Bergen
Kapsalon Nieuw-Bergen
Kapsalon Nieuw-Bergen

 

 
Wat maakt ons zo bijzonder?
 

Ervaring
Het is een feit dat er maar liefst ruim 25 jaar vakkennis aanwezig is in de salons van Norbert Hairstyle! Het is een eer voor ons om u als klant te mogen knippen en voor u is  het een prettig en bijzonder gevoel  om door een team van  zeer ervaren vakmensen behandeld te worden.

Enthousiasme
 Ons team bestaat uit enhousiaste mensen met een hart voor het kappersvak. De kappers -en kapsters vinden het oprecht leuk om u een kapsel te geven dat perfect bij u past en volledig aan uw wensen voldoet. Voor ons is het natuurlijk ook erg leuk om te zien als een klant ethousiast wordt van het resultaat.

Prettige sfeer
Een praatje tijdens het knippen, een tijdschrift lezen tijdens het wachten. Het gebeurt allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie dat u door ons aangeboden wordt. Of het nu een complete re-styling of een normale knipbeurt betreft het is in beide gevallen een positieve gebeurtenis die in een gezellige ontspannen sfeer plaatsvindt.

 

 

 

Trends

 

 

 

En welke haarkleuren zijn trendy?
 

Voor de winter zijn warme haarkleuren die goed passen bij de huidkleur - en ook bij de kleuren van de wintermode - altijd mooi. Denk dan aan bruintinten als kastanje, chocolade of koffie en aan tinten als honingblond en titiaanrood. Het belangrijkste is dat er beweging in de kleur zit. Werk dus altijd met verschillende nuances (zie de foto hiernaast - foto: Charlotte Mesman)

Wie zijn de stijliconen van het moment? Door wie laten we ons dit seizoen inspireren?

Je zou kunnen zeggen dat de meest geziene persoon van dit moment Kate Middleton is, maar trendsetters zijn verder vooral ook Emma Watson, Angelina Jolie en Gwyneth Paltrow.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Producten


De Schwarzkopf Finishlijn & verzorgingsprodukten

 

 
 
 

 

 

 

Producten

Bij Nortbert Hairstyle wordt voornamelijk gebruik gemaakt van Schwarzkopf producten. De producten zijn van uitstekende professionele kwaliteit, dit merk heeft zich door de jaren heen bewezen als innovatief en vooruitstrevend. Hier ziet u een kleine greep uit het assortiment.

 

 

Openingstijden

 

* Voor de kapsalons is een afspraak maken niet nodig, u bent te allen tijde welkom!

* De kapsalons zijn doorlopend geopend d.w.z. wij sluiten niet tijdens de lunch.
 

Openingstijden Kapsalons  
Maandag Gesloten
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 08:30 - 18:00
Zaterdag 08:30 - 16:00